Ja podem anar a Missa. Quina sort!

Ja podem tornar a Missa, ja podem anar a resar davant de Jesús sagramentat. Amb motiu de la festa del Corpus, que se celebra diumenge 14 de juny, és un bon moment per passar de la comunió espiritual a la comunió sagramental tal com suggereix mn. Albert Penella.

"Ja podem tornar a Missa, ja podem anar a resar davant de Jesús sagramentat. Quina sort! "Jo sóc el Pa de Vida, qui ve a mi no passarà fam, i qui creu en mi no tindrà mai set". Sigues un cristià autèntic, dels que necessita nodrir-se de l'Eucaristia". Són les paraules de mossèn Albert Penella compartides a través de les xarxes socials.

Molt adients a les portes de la solemnitat del Corpus Christi, aquest diumenge 14 de juny, destinada especialment a l’adoració i a la contemplació del Senyor en l’Eucaristia.

Mn. Albert acaba el vídeo amb aquestes paraules: "la teva vida val el que val la teva missa". Que recorden aquelles altres de sant Josepmaria, fundador de l'Opus Dei, que trobem escrites a Camí: "la teva vida d’apòstol val tant com val la teva oració".

Per aprofundir en el sentit i valor de l'Eucaristia

Primer, segon i tercer capítol sobre l’Eucaristia als Resums de fe cristiana.

Text i àudio de sant Josepmaria sobre l’Eucaristia.