L'estiu en família

L'estiu en família

L'estiu ofereix a les famílies l'oportunitat de fer plans junts i aprofitar aquest temps per conèixer-se i tractar-se més, però, com ocupar el temps lliure?

Any de la misericòrdia

Any de la misericòrdia

El Papa Francesc ha convocat un any dedicat a la misericòrdia. Trobareu documents del Papa, del prelat de l'Opus Dei i altres materials per aprofundir-hi.

Missatge del dia

“Porta’m de la teva mà, Senyor”

Hi ha una quantitat molt considerable de cristians que serien apòstols..., si no tinguessin por. Són els mateixos que després es queixen, perquè el Senyor ―diuen!― els abandona: ¿que fan ells amb Déu? (Solc, 103)

També ens crida a nosaltres, i ens pregunta, com a Jaume i a Joan: Potestis bibere calicem, quem ego bibiturus sum? (Mt XX, 22): ¿esteu disposats a beure el calze -aquest calze del lliurament complet a l'acompliment de la voluntat del Pare- que jo em disposo a beure? Possumus!; sí, hi estem!, és la resposta de Joan i de Jaume. Vosaltres i jo, ¿esteu seriosament disposats a complir, en tot, la voluntat del nostre Pare Déu? ¿Hem donat al Senyor el nostre cor sencer, o bé continuem aferrats a...