Aprendre a descansar

Últimes notícies
Aprendre a descansar

“És urgent pensar en el descans”, afirma Carlo de Marchi, vicari per al Centre-Sud d'Itàlia, en aquesta conferència en què parla del descans com a...

L'estiu en família

L'estiu en família

L'estiu ofereix a les famílies l'oportunitat de fer plans junts i aprofitar aquest temps per conèixer-se i tractar-se més, però, com ocupar el temps lliure?

Any de la misericòrdia

Any de la misericòrdia

El Papa Francesc ha convocat un any dedicat a la misericòrdia. Trobareu documents del Papa, del prelat de l'Opus Dei i altres materials per aprofundir-hi.

Missatge del dia

“Has de pensar en la teva vida, i demanar perdó”

Amb serenitat, sense escrúpols, has de pensar en la teva vida, i demanar perdó, i fer el propòsit ferm, concret i ben determinat, de millorar en aquest punt i en aquell altre: en aquest detall que et costa, i en aquell que habitualment no compleixes com cal, i ho saps. (Forja, 115)

Omple't de bons desigs, que és una cosa santa, i Déu la lloa. ¡Però no et quedis en això! Has de ser ànima - home, dona- de realitats. Per a portar a terme aquests bons desigs, cal que formulis propòsits clars, precisos.

-I, després, fill meu, ¡a lluitar, per posar-los en pràctica, amb l'ajuda de Déu! (Forja, 116)

Mira la teva conducta amb deteniment. Veuràs que estàs ple d'errors, que et fan mal a tu i potser també als qui t'envolten.

- Recorda, fill, que no són més poc...