Congrés electiu 2017

Congrés electiu 2017

El congrés per escollir el prelat de l'Opus Dei començarà el 21 de gener a Roma, les primeres votacions seran el 23 de gener i acabarà quan el Papa confirmi l'elecció.

Gràcies

Gràcies

Mons. Xavier Echevarría (1932-2016), bisbe i segon successor de sant Josepmaria, va morir el passat 12 de desembre. S'han celebrat diverses misses arreu.

Missatge del dia

“El manament nou de l’amor”

Jesús Senyor Nostre estima tant els ho­mes, que s'encarnà, prengué la nostra naturalesa i visqué en contacte diari amb pobres i rics, amb justos i pecadors, amb joves i vells, amb gentils i jueus. Dialogà constantment amb tothom: amb els qui el volien bé, i amb els qui només cercaven la manera de recargolar les seves paraules, per con­demnar-lo. Procura tu comportar-te com el Senyor. (Forja, 558)

S'entén molt bé la impaciència, l'angoixa, els desigs inquiets d'aquells que, amb una ànima naturalment cristiana, no es resignen davant la injustícia personal i social que pot crear el cor humà. Tants de segles de convivència entre els homes i, encara, tant d'odi, tanta destrucció, tant de fanatisme acumulat en ulls que no volen veure-hi i en cors que no volen estimar.

Els béns de la terra repartits entre uns pocs; els béns de la cultura tancats en cenacles. I, a fora, fam de pa i de...