Unitat de vida a la professió

Treball
Unitat de vida a la professió

Per poder oferir el treball a Déu, cal realitzar-lo bé: amb bona intenció, amb criteri recte i una conducta exterior que palesi aquests desitjos...

Any de la misericòrdia

Any de la misericòrdia

El Papa Francesc ha convocat un any dedicat a la misericòrdia fins el 20 de novembre de 2016. Trobareu documents del Papa, del prelat de l'Opus Dei i altres per aprofundir-hi.

Te'n recordes?

De Barcelona a Beirut per treballar amb refugiats

De Barcelona a Beirut per treballar amb refugiats

Un barceloní explica com està vivint el Líban el drama dels refugiats sirians i la seva experiència del dia a dia en una societat multicultural on conviuen diferents credos en un equilibri inestable.

La fe als 20: Crist en la meva vida

Déu somriu? En Dan mai s'havia fet aquesta pregunta fins ara. Ha començat a cercar una estona per parlar amb Déu tots els dies com a un amic. I respon que sí, que Déu té sentit de l'humor.

Homilies de sant Josepmaria en mp3

Homilies de sant Josepmaria en mp3

Us oferim els àudios en mp3 de les homilies de sant Josepmaria recollides en el llibre “És Crist que passa” que hem anat penjant fins ara.

Missatge del dia

“A l’oblit de si mateix s’hi arriba mitjançant l'oració”

La major part dels qui tenen problemes personals, «els tenen» per l'egoisme de pensar en ells mateixos. (Forja, 310)

Cadascun de vosaltres, si vol, pot descobrir el propi canal, per a aquest col·loqui amb Déu. No m’agrada parlar de mètodes ni de fórmules, perquè no he estat mai amic d’encotillar ningú: he mirat d’animar tothom a acostar-se al Senyor, respectant cada ànima tal com és, amb les seves pròpies característiques. Demaneu-li que els seus designis penetrin en la nostra vida: no solament al cap, sinó dins l’entranya del cor i en tota la nostra activitat externa. Us asseguro que així us estalviareu...