Previsions d'abril de 2024

Dia 14
Brafa: Festa solidària de Càritas

La Festa Solidària de Brafa amb Càritas és l'activitat més important de l'escola esportiva situada a Nou Barris de Barcelona.

Una diada familiar en què es podrà gaudir de moltes activitats esportives i lúdiques. A més qui hi acudeixi també podrà fer una aportació solidària i passar un bon dia amb les famílies ateses per Càritas.


Dia 20
Presentació: “Las mil primeras. Supernumerarias del Opus Dei en España: 1945 a 1963”

L'editorial Rialp recentment ha publicat la història d'un miler de dones que es van sentir cridades a començar alguna cosa gran, alguna cosa de Déu. La seva vida forma part i completa la història de la fundació de l'Opus Dei. És la vida d'unes dones pioneres en una època plena de limitacions.

El dissabte 20 d'abril a les 12 h es presentarà a Barcelona. L'acte serà al saló d'actes de l'Oratori de Santa Maria de Bonaigua i comptarà amb la participació dels autors: María Luisa Galdón, llicenciada en Història per la Universitat de Valladolid i Julio Montero, catedràtic d'Història de la Comunicació de la Universitat Complutense de Madrid.

Més informació


Dia 27
Col·loquis Bonaigua

El dissabte 27 d'abril a les 12:45 h tindrà lloc al saló d'actes de l'Oratori de Santa Maria de Bonaigua un col·loqui sobre la doctrina social de l'Església. La sessió anirà a càrrec de Mn. Joan Costa, Doctor en Teologia Moral i rector de Santa Maria del Remei de Barcelona.

Més informació: Oratori de Santa Maria de Bonaigua