Arxiu

Hi ha 3846 resultats
18 rutes de sant Josepmaria a Catalunya

18 rutes de sant Josepmaria a Catalunya

Sant Josepmaria Escrivà de Balaguer va fer trenta-set estades a Catalunya, i dues a Andorra, des del 1913 quan va viatjar a Lleida per examinar-se de primer de batxillerat, fins al 1974, que va passar uns dies a Castelldaura (Premià de Mar).

Notícies

Vídeo-testimoni: Nacho Alonso

Nacho Alonso va néixer a Barcelona el 1963, ara viu a Ortigosa del Monte. És casat i té nou fills. Treballa com a carnisser i en aquest vídeo explica com se santifica en la seva feina.

Testimonis
El 15 d'agost: Festa de l’Assumpció de la Mare de Déu

El 15 d'agost: Festa de l’Assumpció de la Mare de Déu

Amb motiu de la festivitat de l’Assumpció de la Mare de Déu, 15 d'agost, us oferim l'àudio i el text de l'homilia de sant Josepmaria "La Verge Santa, causa de la nostra alegria" publicada a "És Crist que passa" sobre la Mare de Déu i de com ha de ser el nostre tracte vers ella.

Últimes notícies
El fruit madur de la identitat

El fruit madur de la identitat

A l’inici de la vida, en el transcurs d’aquesta i al final, la nostra identitat sempre s’està formant. En aquest article, últim de la sèrie sobre la formació de la personalitat en clau cristiana, es transparenta la meta d’aquesta carrera: el descans de la nostra fràgil identitat en la de Déu.

Personalitat

El prelat a França: «alegres en l'esperança»

De l'1 al 5 d'agost, el prelat de l'Opus Dei, Mons. Fernando Ocáriz, va realitzar una visita pastoral a França. Va tenir l'oportunitat de trobar-se amb fidels i amics de la prelatura, a qui va convidar a viure «alegres en l'esperança».

Del Prelat