Visita del nou bisbe de Girona al col·legi Bell-lloc del Pla

Mons. Francesc Pardo va visitar, el passat 10 de desembre, aquesta escola i va mantenir diverses trobades amb pares, professors i alumnes.

El nou Bisbe de Girona anà acompanyat pel director de l’escola, Miquel Riera, i pel Vicari de l’Opus Dei a Catalunya, Dr. Antoni Pujals. Només arribar va acostar-se a les aules de primària, on va mantenir un animat col·loqui amb els alumnes més petits. Seguidament va presidir l’Eucaristia que diàriament se celebra a l'Oratori de l'escola. A l'homilia, Mons. Pardo va animar als nombrosos alumnes que emplenaven la nau a plantejar-se seriosament quina és per a ells la voluntat de Déu i a descobrir els camins personals de la seva vocació cristiana.

Va mantenir també una xerrada amb els alumnes d'ESO que enguany rebran el sagrament de la Confirmació, i va respondre totes les preguntes que els alumnes li feren sobre la vida cristiana i sobre qüestions personals. Abans de dinar, es va reunir amb els alumnes de Batxillerat. El sentit de la vida, la missió de l'Església en el món, la situació de la diòcesi de Girona, les activitats per al jovent i el camí personal recorregut cap a Déu, foren alguns del temes que el Sr. Bisbe va abordar en el col·loqui amb aquests alumnes més grans.

El Sr. Bisbe va aprofitar el dinar per agrair als membres del Consell d'Administració i de l'Ampa la tasca social i educativa que des de l'escola es fa amb tantes famílies de la diòcesi de Girona.

Abans de marxar, l’equip de l'Escola Infantil el va voler obsequiar amb uns àlbums de dibuixos realitzats pels infants, i els petits més agosarats li van recitar, a més, el poema de Nadal, superant els entrebancs amb ajut de les mestres.

Bell-lloc del Pla inicià la seva activitat el 1965 i és fruit de la feina d’un bon grup de ciutadans gironins que volien oferir una educació en valors, oberta a tothom i de qualitat. Des del començament contaren amb l’impuls de sant Josepmaria Escrivà. Actualment hi cursen estudis 1.400 alumnes, i per les seves aules n’han passat més de 4.000 fins el dia d’avui. La Prelatura de l’Opus Dei s’ocupa de la vivificació cristiana de Bell-lloc, i hi proporciona l’atenció sacerdotal.