Previsions informatives d'abril de 2017

De les previsions informatives d'aquest mes destaquem el congrés universitari UNIV de Roma que preveu aplegar a prop de 3.000 estudiants d'arreu del món. També, l'ordenació de preveres, entre d'altres de quatre catalans.

Dies 17 i 18
Fòrum universitari a Roma sobre els reptes de la mobilitat

El Fòrum UNIV és un espai de trobada i diàleg universitari que se celebrarà amb universitaris d'arreu del món a Roma durant la Setmana Santa i la Pasqua i que comptarà amb una trobada amb el Sant Pare. El tema d'aquest any és "Un món en moviment".
+ Info: info.cat@opusdei.org; Tel. 934 182 107

Dia 15
Concert de música sacra a Torreciutat

Entre els actes per la celebració de la Setmana Santa al Santuari de Torreciutat, el dissabte 15 d'abril a les 16:30 h. tindrà lloc un concert de música sacra entorn a la Passió del Senyor de la mà de la Coral Polifònica Miguel Fleta. En el programa entre d'altres obres destaca l'Stabat Mater de Nicolás Ledesma (1791-1883).
+ Info: Santuari de Torreciutat (Osca) Tel: 974 30 40 25; info@torreciudad.org

Dies 27 i 28
VII Simposi Internacional “Poètica & Cristianisme” a Roma

Amb el títol "Dostoyevski: viure en el misteri", la Universitat Pontificia de la Santa Creu organitza el simposi sobre poètica i cristianisme els dies 27 i 28 d'abril a Roma. Es proposa analitzar l'obra de l'autor rus des d'una perspectiva interdisciplinària (de la teologia a l'antropologia i a la cinematografia) per posar de relleu la manera en què ens fa entrar en el misteri de Déu i de l'home.
+Info: Universitat Pontificia de la Santa Creu

Dies 28 i 29
Harambee participa en unes jornades sobre moda solidària

L'ONGHarambee estarà present en les VII Jornades de moda Fashion Frame que organitza la Fundació Pineda. S'explicarà el projecte "Dissenys per Àfrica, dissenys que canvien vides", que va reunir dissenyadores valencianes amb l'objectiu d'aconseguir beques perquè trenta dones africanes puguessin realitzar estudis al Centre Rural Ilomba, de Costa d'Ivori.

+Info: Anna Baduell, abaduell@infobcn.org; Tel. 934 182 107

Dia 29
Ordenació sacerdotal de quatre catalans a Roma

La cerimònia d'ordenació sacerdotal de quatre catalans, fidels de la Prelatura de l'Opus Dei, se celebrarà el proper 29 d'abril a la basílica de Sant Eugeni de Roma. El celebrant serà el cardenal Giuseppe Bertello, president del Governatorato de la Ciutat del Vaticà.
+Info: info.cat@opusdei.org; Tel. 934 182 107

La fe explicada hoy

"La fe explicada hoy" ofereix un recull dels ensenyaments de l'Església des de sempre: quines veritats cal creure, com les revela Déu, la moral cristiana, com pregar i adorar Déu, i què és la persona humana. Joe Babendreier ho fa amb un desenvolupament accessible i proper al lector, especialment a estudiants i lectors joves. +Info