Fotos de l'ordenació de dos nous diaques

Dos fidels de la prelatura han rebut el diaconat a la parròquia de sant Josepmaria de Roma. Els ha ordenat Mons. Juan Ignacio Arrieta, secretari del Pontifici Consell pels Textos Legislatius. Aquestes són algunes de les fotos de la cerimònia.

El prelat de l'Opus Dei saluda als nous diaques.

Els dos nous diaques són Ginés José Pérez Almela (Múrcia, 1958) i Arturo Garralón Blas (Guadalajara, 1975). Ginés José Pérez, després de llicenciar-se en Ciències de l'Eduació a la Universitat de Múrcia, ha treballat més de 30 anys al col·legi Monteagudo. Per la seva banda, Arturo Garralón va fer estudis d'Economia a la Universitat d'Alcalá de Henares i ha treballat en el sector bancari. Durant la cerimònia, Arturo ha portat una crossa perquè el 6 de novembre va ser atropellat a Pamplona i es va lesionar la tíbia i el peroné i tardarà uns mesos en recuperar-se.

El Catecisme de l'Església catòlica assenyala que correspon als diaques, entre altres coses, assistir al bisbe i als preveres en la celebració dels divins misteris, principalment l'Eucaristia i la seva distribució, l'assistència a la celebració del matrimoni, la proclamació de l'Evangeli, la predicació, la presidència en les exèquies i l'entrega als diversos serveis de caritat.

Es pot descarregar el llibre amb els textos de la cerimònia.