El Bisbe de Girona amb el Vicari de l’Opus Dei a Les Alzines

El passat dia 5 de febrer el Sr. Bisbe de Girona, Mons. Francesc Pardo, visità l’escola de Les Alzines, de la Institució Familiar d’Educació. Aquesta iniciativa civil té encomanada a la Prelatura l’atenció pastoral de les seves activitats.

El Sr. Bisbe, que anava acompanyat del Vicari de l’Opus Dei a Catalunya, Dr. Antoni Pujals, va ser atès per la directora del col·legi, Esther Latre, i per la resta del consell de direcció, i després de la celebració de l’Eucaristia a l’Oratori de l’escola, va recórrer les aules d’Educació Infantil i Primària en un ambient distès i relaxat.

Mons. Pardo, en l’homilia encoratjà a tots els presents a conèixer Jesucrist per poder-lo estimar i seguir-lo, estant atents a la seva crida.

Amb una gran participació, les alumnes de cada curs el van obsequiar amb dibuixos, fotografies i cançons preparats per elles mateixes juntament amb les seves professores. Seguidament es reuní també amb les alumnes que es preparen per rebre la Confirmació aquest any. La significació del sagrament que rebran va centrar el diàleg.

El Sr Bisbe va dinar amb alguns pares de l’escola amb qui compartí una estona de diàleg. Seguidament també tingué lloc una estona de tertúlia amb un grup de professores. En aquests moments se li va explicar alguns dels projectes que l’escola porta a terme en el terreny docent i de formació, tant amb les alumnes com amb les famílies. El Sr. Bisbe aprofità l’ocasió per agrair la tasca evangelitzadora que l’escola realitza.

Acte seguit tingué una xerrada amb totes les alumnes de Batxillerat i van establir un col·loqui sobre la catequesi, la recepció dels sagraments, la dignitat de la persona, la disponibilitat davant la crida de Déu i altres temes d’interès de les alumnes.