Al servei dels periodistes

Previsions informatives de febrer de 2018

Previsions informatives de febrer de 2018

Entre les previsions informatives hi ha la fase prèvia a Catalunya del Congrés universitari UNIV, així com l'obertura de les inscripcions per al seminari de comunicadors d'Església que se celebrarà a l'abril a Roma.

El “Dades informatives de l’Opus Dei” en ePub

El “Dades informatives de l’Opus Dei” en ePub

Quan hem de donar informació sobre aquesta petita part de l’Església que és l’Opus Dei sovint lliurem el llibre de B. Müller. Doncs bé, el 2013 vam actualitzar-ne l’edició en català i el podeu llegir en format ePub.

Revista de premsa

La 80a Trobada de la Rosa

La 80a Trobada de la Rosa

En motiu del 80è aniversari de la Trobada de la Rosa a l'església de Pallerols a la Baronia de Rialb es va celebrar un any més la festa que va comptar amb participants d'arreu del món com Mèxic, Colòmbia o Filipines entre altres països.

ROMANA

ROMANA

Romana. Número 63 juliol-desembre de 2016

El número 63 de Romana informa de la mort de Mons. Xavier Echevarría. Reprodueix el telegrama que, amb aquest motiu, va enviar el Sant Pare Francesc, així com l'homilia que l’aleshores vicari auxiliar, Mons. Fernando Ocáriz, va pronunciar en el funeral i una selecció dels missatges de condol rebuts a la cúria prelatícia. Recull també una crònica d'aquests dies.

A la secció "Del prelat i del vicari auxiliar", dóna notícia de l'última audiència concedida pel Papa Francesc a Mons. Xavier Echevarría i dels viatges pastorals realitzats en el segon semestre del 2016: Cracòvia (Jornada Mundial de ...