Al servei dels periodistes

Previsions informatives de gener de 2017

Previsions informatives de gener de 2017

Entre les previsions informatives per a les properes setmanes hi ha les Jornades anuals de Qüestions Pastorals a Castelldaura i el congrés a Roma que escollirà, amb la confirmació del Papa, el nou prelat de l'Opus Dei.

El “Dades informatives de l’Opus Dei” en ePub

El “Dades informatives de l’Opus Dei” en ePub

Quan hem de donar informació sobre aquesta petita part de l’Església que és l’Opus Dei sovint lliurem el llibre de B. Müller. Doncs bé, n’hem actualitzat l’edició en català i el podeu llegir en format ePub.

Revista de premsa

Per a servir, servir

Per a servir, servir

Article del vicari de l'Opus Dei per a Catalunya, Mn. Ignasi Font Boix, en motiu de la mort del prelat Mons. Xavier Echevarría, publicat a Catalunya Cristiana el passat 26 de desembre.

ROMANA

ROMANA

Romana. Número 60 gener-juny de 2015

Aquest número de Romana recull un llarg assaig de Guillaume Derville (Pontifícia Universitat de la Santa Creu) sobre l'encíclica Laudato si', a la llum del missatge de sant Josepmaria Escrivà de Balaguer. L'article es titula: Ciutadans a la terra i al cel?

A la secció "Del prelat", s'informa del viatge pastoral de Mons. Xavier Echevarría a Portugal, així com de l'ordenació de 3 diaques i 32 sacerdots de la prelatura, procedents de 14 països, als qui va imposar les mans el 7 de març i el 9 de maig respectivament. També s'inclou el discurs del ...