Al servei dels periodistes

El “Dades informatives de l’Opus Dei” en ePub

El “Dades informatives de l’Opus Dei” en ePub

Quan hem de donar informació sobre aquesta petita part de l’Església que és l’Opus Dei sovint lliurem el llibre de B. Müller. Doncs bé, el 2013 vam actualitzar-ne l’edició en català i el podeu llegir en format ePub.

Revista de premsa

Córrer per l'educació de Ghana

La Trail Pedralbes Antena Solidària en la seva segona edició s'obre a un ventall més ampli de participants, oferint tres recorreguts per a tota la família runner. L'objectiu: finançar un carregament d'ordinadors i de material educatiu pels nens i nenes de Ghana.

ROMANA

ROMANA

Romana. Número 61 juliol-desembre de 2015

Aquest número de Romana reprodueix una extensa carta del prelat de l'Opus Dei amb motiu del Jubileu extraordinari de la Misericòrdia. També es publica el decret del Prelat per a l'obertura de la porta santa de la misericòrdia a l'església prelatícia de Santa Maria de la Pau.

Un estudi del professor Rafael Díaz Dorronsoro (Pontifícia Universitat de la Santa Creu) aprofundeix en alguns dels ensenyaments de sant Josepmaria Escrivà de Balaguer sobre l'amor conjugal i el matrimoni, prenent com a punt de partida una de l'homilia "El matrimoni, vocació cristiana", del fundador de l'Opus ...