Al servei dels periodistes

Previsions informatives d'abril de 2017

Previsions informatives d'abril de 2017

De les previsions informatives d'aquest mes destaquem el congrés universitari UNIV de Roma que preveu aplegar a prop de 3.000 estudiants d'arreu del món. També, l'ordenació de preveres, entre d'altres de quatre catalans.

El “Dades informatives de l’Opus Dei” en ePub

El “Dades informatives de l’Opus Dei” en ePub

Quan hem de donar informació sobre aquesta petita part de l’Església que és l’Opus Dei sovint lliurem el llibre de B. Müller. Doncs bé, el 2013 vam actualitzar-ne l’edició en català i el podeu llegir en format ePub.

Revista de premsa

Herois del Raval

Herois del Raval

L’equip Braval de futbol sala brilla, integra i obre horitzons a joves immigrants del Raval de nacionalitat i religió molt diverses. Article de Ramon Balmes publicat a La Vanguardia del 7 d'abril de 2017.

ROMANA

ROMANA

Romana. Número 61 juliol-desembre de 2015

Aquest número de Romana reprodueix una extensa carta del prelat de l'Opus Dei amb motiu del Jubileu extraordinari de la Misericòrdia. També es publica el decret del Prelat per a l'obertura de la porta santa de la misericòrdia a l'església prelatícia de Santa Maria de la Pau.

Un estudi del professor Rafael Díaz Dorronsoro (Pontifícia Universitat de la Santa Creu) aprofundeix en alguns dels ensenyaments de sant Josepmaria Escrivà de Balaguer sobre l'amor conjugal i el matrimoni, prenent com a punt de partida una de l'homilia "El matrimoni, vocació cristiana", del fundador de l'Opus ...