Activitats, història i govern

El Prelat compta amb un Vicari per a Catalunya i Andorra

El Prelat compta amb un Vicari per a Catalunya i Andorra

Per a poder dur a terme de manera eficaç les seves obligacions de direcció, el Prelat compta amb un vicari al capdavant de cadascuna de les regions que es divideix l'Opus Dei pel món. Algunes regions, al seu torn, són dividides en delegacions.

Iniciatives socials

"Són nens, no siguis hooligan"

Brafa és una entitat de Nou Barris de Barcelona que a través d'un portal d'internet elabora i difon vídeos educatius per conscienciar de la importància que té la competició esportiva com a mitjà per créixer en valors.

Testimonis

​“No hi haurà temps per marejar la perdiu”

​“No hi haurà temps per marejar la perdiu”

El lleidatà Albert Penella és un dels joves que el prelat de l’Opus Dei, Xavier Echevarría, ha ordenat sacerdot aquest dissabte a Roma. En aquesta breu entrevista reflexiona amb entusiasme sobre la seva vida i el sacerdoci.

Futurs enginyers ajuden un hospital del Congo

Futurs enginyers ajuden un hospital del Congo

Van regalar les seves vacances per ajudar Monkole, un hospital del Congo, a fer els manuals d'instruccions dels equips biomèdics. Els dies van passar volant i ara queden per visitar els "Monkoles" de Barcelona.

Quan la fragilitat balla

Isabel Albors és professora de ballet a Santa Cecília, la seva pròpia escola, des de 1964, però a mitjans dels noranta va descobrir el que ha estat el millor projecte de la seva carrera, quan alguns nens amb necessitats especials van començar a ser alumnes de Santa Cecília.