Missatge del dia

“Vés amb promptitud a la Confessió”

Si mai caiguessis, fill, vés amb promptitud a la Confessió i a la direcció espiritual: ensenya la ferida!, perquè et curin a fons, et treguin totes les possibilitats d'infecció, encara que et faci mal com si es tractés d'una operació quirúrgica. (Forja, 192)

Et, resumiré la teva història clínica: aquí caic i allà m'aixeco...: l'important és això últim. ―Doncs continua amb aquesta lluita íntima, encara que vagis a pas de tortuga. En­davant! ―Saps bé, fill, fins on pots arribar, si no llui­tes: l'abisme crida d'altres abismes. (Solc, 173)

Has entès en què consisteix la sinceritat quan m'escrius: «estic tractant d'acostu­mar-me a dir les coses pel seu nom i, sobretot, a no buscar apel·latius per a allò que no existeix». (Solc,...

Llibres escrits per sant Josepmaria

Converses

Converses

El llibre recull set entrevistes que va concedir sant...

Amis de Déu

Amis de Déu

Publicat per primera vegada el 1977, és la primera obra...

Via Crucis

Via Crucis

El llibre Via Crucis consta de breus comentaris a les...

Sant Rosari

Sant Rosari

Sant Rosari, publicat per primera vegada el 1934, consta...

Vídeos breus del fundador

Sant Josepmaria Escrivà
"La santedat que Nostre Senyor t’exigeix s’obté complint amb amor de Déu el treball, les obligacions de cada dia, que gairebé sempre es componen de menudes realitats". Sant Josepmaria
SANT JOSEPMARIA, Fundador de l'Opus Dei

Àudios de sant Josepmaria

Recull d'àudios de sant Josepmaria

Recull d'àudios de sant Josepmaria

Us oferim un recull de fragments en àudio mp3 de les homilies de sant Josepmaria recollides en el llibre “És Crist que passa”.