Vídeo-visita a Murray Hill

VÍDEO EN ANGLÈS: visita guiada a Murray Hill Place, la seu central de l’Opus Dei als Estats Units. Terri Carron, portaveu de l’Opus Dei a EEUU, guia amb els seus comentaris l'espectador.

(A baix enllaç al vídeo)

Murray Hill Place és un complex multifuncional situat al midtown de Manhattan. Allà s’hi troba la seu de govern de l’Opus Dei als Estats Units, tant pel que es refereix a activitats per a homes com a activitats per a dones. Comprèn també un centre de conferències de trenta habitacions per a recessos espirituals. En llocs separats hi ha centres per a joves i per a estudiants universitaris. Hi ha també una zona per a l’equip que s'encarrega de l'atenció domèstica de l'immoble. Normalment viuen a Murray Hill Place unes seixanta persones.

Murray Hill Place és al centre de Manhattan perquè pugui ser d'utilitat al major nombre possible de persones. Nova York, amb la seva vida cosmopolita, és per a molts professionals la Meca de la cultura, del treball, de la investigació... Per això per a l’Opus Dei, amb la seva missió de servir a tots, d'ajudar a trobar Déu en la vida ordinària, no hi ha millor lloc que al cor de Nova York.

L’any 2005 van visitar Murray Hill Place més de deu mil persones. En un mes qualsevol pot haver a Murray Hill Place una dotzena de recessos de dos o tres hores de durada, tres o quatre xerrades d'espiritualitat, dos recessos de cap de setmana, diverses classes de doctrina cristiana i un seminari d'una setmana, a més de vuit conferències i col·loquis de caràcter cultural. Junt amb això, també hi ha el Murray Hill Institute, que té per missió ajudar a la dona en la societat, organitza els seus propis seminaris. És a dir, són moltes les activitats en marxa.

Divuit anys de fund-raising han estat necessaris per a finançar la construcció de Murray Hill Place, abans que les obres acabessin, l'any 2001. Cinc mil persones van contribuir amb els seus donatius: alguns eren membres de l’Opus Dei, uns altres no.