Un cartell al cinema

Vaig començar a trobar-me malament i sentia un pessigolleig molest a les mans i als peus. Durant mesos vaig anar de metge en metge i em vaig fer proves però no hi havia manera d'esclarir-ne la causa. estava molt espantada per si era una malaltia greu.

Set mesos després el meu marit em va donar una estampa de la Montse Grases i em va dir que, mentre feia oració, havia entès que jo li havia de demanar que m'ajudés. Li vaig pregar aquell mateix dia, dissabte.

Al dia següent, el més gran dels meus set fills havia estat convidat a un aniversari que es feia al cinema, dins d'un centre comercial on mai havia estat. Quan vam entrar ens vam perdre una mica i va ser llavors quan vaig veure un gran cartell on un metge quiropràctic informava de les malalties que ell tractava. El vaig llegir i vaig veure que també hi havia el que em passava a mi.

Vaig parlar amb ell i després vaig anar a la seva consulta. Vam descobrir que el meu problema estava a la columna, a nivell lumbar i cervical. Vaig començar un tractament i des de llavors he millorat molt.

Encara segueixo, perquè el procés és lent, però estic molt contenta i dono gràcies a Déu perquè la intercessió de la Montse em va concedir saber què tenia i com es curava.