Un apartament per a la meva família

Portàvem casats tres anys i mig quan vam saber que esperàvem el nostre tercer fill.

Foto: StevenM_61

Conscients de que el propietari de casa podria posar objeccions a un altre nen a l'apartament de dues habitacions, vam parlar amb ell i afortunadament ens va dir que no tindria problemes. Dos mesos més tard, sense previ avís, va penjar un cartell a la nostra porta, posant la casa en lloguer. Únicament podíem permetre'ns un trasllat a una casa als afores, llunyana de la feina, la família i els amics.

Father Joseph havia mort únicament unes setmanes abans, i coneixíem el seu afany per aconseguir cases per l'Obra, quan estava començant la tasca als Estats Units i no hi havia diners. Acudirem a la seva intercessió.

El cap de dues setmanes, les nostres pregàries van ser ateses. Uns amics de Washington D.C. van parlar amb una parella d'avis sobre els nostres problemes, i van respondre que érem la resposta a les seves oracions: tenien una casa per llogar, i preferien oferir-la a una parella amb nens petits que no a un grup d'estudiants, tot i que sabien que un matrimoni jove no podria pagar rendes altes.

Així que vam aconseguir, gràcies a la intercessió de Father Joseph, una casa a la zona de Washington que somiàvem. Els nostres següents cinc fills van néixer en ella. Aquesta casa conserva els nostres millors records.

P.F., Maryland, USA