Telegrama del Papa Francesc per la mort del prelat de l'Opus Dei

El Papa Francesc va telefonar i va enviar un telegrama a Mons. Fernando Ocáriz, Vicari Auxiliar de l'Opus Dei, amb motiu de la mort de Mons. Xavier Echevarría.

El matí del dia 13 de desembre a les 8.15, el Papa Francesc va trucar per telèfon al vicari de l'Opus Dei per expressar la seva proximitat amb motiu de la mort de Mons. Xavier Echevarría. El Sant Pare va garantit les seves oracions pel prelat durant la celebració de l'Eucaristia i ha enviat la benedicció per a tots els fidels i amics de la prelatura. També va enviar un telegrama.

Mons. Fernando Ocáriz Braña

Vicari Auxiliar de l'Opus Dei

Roma

Tot just rebuda la trista notícia de la inesperada mort de Monsenyor Xavier Echevarría Rodríguez, Bisbe prelat de l'Opus Dei, desitjo fer-li arribar a vostè i a tots els membres d'aquesta Prelatura el més sentit condol, a la vegada que m'uneixo a la vostra acció de gràcies a Déu pel seu paternal i generós testimoni de vida sacerdotal i episcopal, a exemple de sant Josepmaria Escrivà i del Beat Àlvar del Portillo, als qui va succeir al capdavant de tota aquesta família, va lliurar la seva vida en un constant servei d'amor a l'Església i a les ànimes .

Elevo al Senyor un fervent sufragi per aquest fidel servidor seu perquè l'aculli en el seu goig etern i l'encomano amb afecte a la protecció de la nostra Mare, la Mare de Déu de Guadalupe, que en la seva festa va lliurar l'ànima a Déu.

Amb aquests sentiments, i com a signe de fe i d'esperança en Crist Ressuscitat, els dono a tots la confortadora benedicció apostòlica.

Vaticà, 13 desembre 2016

Francesc