Prop de la Mare de Déu per donar gràcies a Déu

Per agrair a Déu els 25 anys com a Prelatura personal, Mons. Xavier Echevarría convida les persones de l'Opus Dei a lloar amb més interès durant aquest any a la Mare de Déu.

En la carta de l'1 de novembre, Mons. Xavier Echevarría convida els fidels de l'Opus Dei a viure aquest aniversari amb actitud d’agraïment a Déu, a través de Maria.

“Gairebé a final del mes, el 28 de novembre –escriu el Prelat– tindrem l’alegria de celebrar el XXV aniversari de l’acte pontifici amb què Joan Pau II va erigir l'Opus Dei en Prelatura personal (…). ”Us hauran comunicat que, amb el desig d’honorar la Santíssima Mare de Déu —a qui «trobem somrient en tots els encreuaments del camí nostre» (sant Josepmaria, Apunts presos en una meditació, 11-X-1964)—, amb motiu d’aquest esdeveniment i com a preparació al 80è aniversari de la fundació de l'Obra, viurem en l'Opus Dei un any marià, que durarà del 28 de novembre pròxim fins a la mateixa data de 2008”.

Amb paraules del seu predecessor, Mons. Àlvaro del Portillo, el Prelat suggereix com donar gràcies a Déu: “Acudirem a la protecció de "la Senyora del dolç nom, Maria" —com va escriure el nostre fundador a Sant Rosari—; l’estimarem més; estarem més pendents d’ella; confiarem, dia rere dia, a qui és Filla, Mare i Esposa de Déu i Mare nostra, l’homenatge del lliurament nostre, perquè Ella el presenti a la Trinitat Beatíssima com mostra retuda d’agraïment”.

“Imitem exemple tan bo –conclou Mons. Xavier Echevarría-, amb fam de convertir cadascuna de les nostres jornades en dies marians, per l’amor que manifestem a la nostra Mare”.