Previsions informatives de maig de 2017

Entre les previsions informatives per a les properes setmanes destaquem els diversos romiatges que hi haurà a Torreciutat des de diversos indrets de Catalunya, així com la festa familiar solidària que Càritas celebrarà a l'escola esportiva Brafa el proper 7 de maig.

Des del 6
Romiatges a Torreciutat

Durant aquest mes, dedicat a la Mare de Déu, aquest santuari acollirà diversos pelegrinatges, entre els quals es troben:
>Dia 6: IX Trobada de Famílies Polaques
>Dia 7: 40è Romiatge de Motos Enduro. Un grup de motoristes enduro catalans fan un romiatge, que acaba a Torreciutat, després de fer escala a diverses ermites i santuaris de la Mare de Déu.
>Dia 20: Romiatge de la Mare de Déu Assumpta de Martorell
>Dia 21: X Jornada de pregària per l’Església de Xina
+ Info: Santuari de Torreciutat (Osca), Tel. 974 304 025, info@torreciudad.org

Dia 7
Festa solidària de Càritas

El diumenge 7 de maig de 10 h a 14 h se celebrarà la diada familiar i solidària en benefici de Càritas. Serà a Brafa, a Nou Barris de Barcelona. Les famílies podran participar tant de les activitats lúdiques (gimcanes, inflables o mags) com dels torneigs esportius. Es podrà fer una aportació a Càritas per lluitar contra la pobresa infantil.
+Info: Fundació Brafa, Tel. 933 59 01 16; info@brafa.org

Dia 12
Misses en la festa del beat Àlvar

El proper dia 12 de maig se celebra la festa del beat Àlvar amb diverses Eucaristies arreu de Catalunya. Podeu veure els horaris en aquesta notícia que s'anirà actualitzant.
+ Info: info.cat@opusdei.org, Tel. 934 182 107

Dies 5, 19 i 26
Conferències sobre la família a Santa Maria de Bonaigua

L'Oratori Santa Maria de Bonaigua organitza un breu cicle de conferències-col·loqui amb la Plataforma per la família, per tractar els reptes amb els quals es troba la família actualment. Les sessions començaran a les 19:30 h a la sala d'actes de l'Oratori.
+Info: Oratori de Santa Maria de Bonaigua, Tel. 93 204 95 51, bonaigua@oratoribonaigua.org

Dia 3 de juny
50 anys de servei al Raval des de Santa Maria de Montalegre

L'església de Santa Maria de Montalegre celebra els 50 anys de servei al Raval. Des del 1967 n'han partit diverses iniciatives de solidaritat com l'Acció Social Montalegre, el Braval o el Terral. El dissabte 3 de juny a les 19:30 h l'arquebisbe Joan Josep Omella celebrarà una Missa d'acció de gràcies.
+Info: Església de Santa Maria de Montalegre, Tel. 93 301 43 47, montalegre@montalegre.org

Sonreír. Amabilidad y buen humor en la vida cotidiana

Carlo De Marchi és l'autor de Sonreír, un breu tractat sobre l'amabilitat. De Marchi ha treballat durant deu anys en una ONG de desenvolupament i ajuda humanitària abans de ser ordenat sacerdot i es va doctorar en Teologia Moral a la Universitat de la Santa Creu de Roma (2009) amb una tesi sobre l'afabilitat en Tomàs d'Aquino, Tomàs Moro i Francesc de Sales. +Info