Previsions informatives de febrer de 2017

De les previsions informatives d'aquest mes destaquem la fase local del congrés universitari UNIV que se celebra a Roma durant la Setmana Santa.

Dies 6
Cursos de preparació al matrimoni

Aquest mes s'inicien dos cursos de preparació al matrimoni. A l'Església Santa Maria de Montalegre s'impartirà del 6 al 10 de febrer de 19:30 a 21:00 h. La Capellania de l'IESE n'organitza un del 6 de febrer al 6 de març que tindrà lloc cada dilluns de 20:15 a 21:30 h.

+Info: Església Santa Maria de Montalegre montalegre@montalegre.org, Tel. 933 014 347; Capellania de l'IESE noller@iese.edu Tel. 932 534 200

Dia 25
Fase catalana del congrés universitari Fòrum UNIV

El 25 de febrer se celebrarà la segona activitat de la fase catalana del Fòrum UNIV al Campus de Barcelona de la UIC, on s’exposaran i es debatran les comunicacions presentades per diversos grups d'universitaris i hi haurà una conferència de clausura. L'UNIV és una trobada internacional que se celebra a Roma durant la Setmana Santa on s'apleguen prop de 3.000 joves per estudiar, reflexionar, dialogar i interrogar-se sobre els reptes de la societat. El tema per l'edició del 2017 és "Un món en moviment".

+Info: univ@uic.es

Sobre Déu, l'Església i el món

Amb motiu del nomenament de Mons. Fernando Ocáriz com a prelat de l'Opus Dei oferim aquest llibre-entrevista en format ebook, on Mons. Fernando Ocáriz afronta amb profunditat diverses qüestions. +Info