Missatge del Papa Francesc als joves per Nadal

Enmig de la preparació per al Nadal, el Papa Francesc ha enviat un vídeo missatge als joves del Perú, amb motiu del proper viatge. Els encoratja a "trobar Jesús" i a tenir alegria i pau al cor. "Arrisqueu-vos! Sortiu!", els diu.

En el missatge, gravat amb ocasió del seu proper viatge al Perú, al gener de 2018, el Sant Pare ha recordat que "ja estem entrant al Nadal" i ha dit que "vam començar aquestes preparacions, demanant a Jesús que vingui".

"Avui l'Església li posa un dels noms: Saviesa. Jesús és la nostra saviesa", ha dit. "I nosaltres volem estar oberts a aquesta Saviesa. No és estudiar, és tenir aquest sentir cristià en el cor". El Papa ha preguntat als joves si "tenen aquest sentir cristià al cor", que està marcat pel signe de "l'alegria i la pau". "Teniu alegria al cor? Teniu pau al cor? I així llavors Jesús ens dóna la saviesa, així ho esperem". "Preparem-nos bé per al Nadal", ha encoratjat.

Fent broma sobre la "Guàrdia Papal", un grup conformat per milers de joves que prepara l'Arxidiòcesi de Lima per acompanyar al Papa durant la seva visita al Perú, el Sant Pare ha dit que "sé que els anomenen la Guàrdia Papal. Jo no sé què té a veure amb el Papa, no? Però alguna cosa d'això hi ha d'haver, perquè quan jo vagi allà estaran molt a prop".

"Els vull dir una altra cosa: jo estic somiant amb el viatge, estic somiant ja, tinc moltes ganes d'anar-hi. Perquè vostès tenen una cosa que altres pobles no tenim, els sants. Quants sants té Perú! ". "I vegin la llista i no hi ha cap sant trist. Eren tots contents. Tenien la saviesa de Jesús dins ", ha assenyalat.

El Papa ha exhortat també als joves: "Arrisqueu-vos! Sortiu! Facin alguna cosa bé! Feu-ho per Déu! Busquin, què puc fer per Jesús? Què puc fer pel bé dels altres?".

"I l'últim, però es contesten vostès, ¿resen? Perquè sense oració no podem trobar Jesús. Diguin-li a Jesús, Oh, saviesa, veniu! ", ha dit. "Resin, resin molt. Que Déu els beneeixi, i que la Mare de Déu els cuidi. També resin per mi ", ha demanat en finalitzar el vídeo, abans de fer la benedicció.

Font: Flama.info