La Mare de Déu uneix Martorell i Torreciutat

Sota el títol ‘La Verge 'joia' de la Trinitat’, el director de promoció de Torreciutat (Osca) donarà una conferència a Martorell el proper dissabte 16 d’abril. L’acte ha estat convocat per la Comissió Organitzadora dels Romiatges al Santuari de Torreciutat de Martorell, que el proper 21 de maig fa la 32ena expedició.

La visita a temples marians, especialment durant el mes de maig, és una devoció arrelada en el poble cristià. Una llarga tradició que es viu a també al Santuari de Torreciutat (Osca), que acull anualment nombroses peregrinacions d’arreu. Un grup de ciutadans de Martorell visitarà de nou aquest santuari el proper 21 de maig, com venen fent de forma ininterrompuda des de 1979.

A mode de trobada preparatòria, la Comissió Organitzadora dels Romiatges al Santuari de Torreciutat de Martorell ha convocat una conferència amb audiovisuals sobre la Mare de Déu per al proper dia 16 d'abril a les 17.30 hores, a l'hotel AC de Martorell. El ponent serà el Dr. José María Gorgojo Fernández, director de promoció i desenvolupament de Torreciutat. Podeu demanar les dades de contacte dels organitzadors a través d'aquesta pàgina web ( info@opusdei.cat ).

La mateixa Comissió ha organitzat també enguany una peregrinació per al dia 7 de maig amb el bisbe de Vic.

El Santuari de Torreciutat ( www.torreciudad.org ), construït prop de l’ermita que duu el mateix nom, a Osca, fou fruit del desig de sant Josepmaria i dels fidels de l’Opus Dei de difondre el missatge cristià entre la societat. Era la seva intenció que aquest temple dedicat a la Mare de Déu contribuís a apropar els homes a la Verge Maria i fos punt de retrobament amb Déu. El temple compta amb un bell retaule obra del català Joan Mayné.