El santuari de Torreciutat estrena nova pàgina web

La nova pàgina web del santuari de Torreciutat s’estructura al voltant de tres grans eixos: "Què és Torreciutat?", "Organitza el teu viatge" i "Viu el santuari".

Torreciutat té canals a Facebook i Twitter perquè els visitants comparteixin la seva experiència.

El disseny és molt visual, amb un estil modern i elegant en formes i colors. El gran nombre de fotografies i l'utilització de vídeos articula una proposta dirigida a mostrar amb detall els atractius d’un dels llocs emblemàtics d'Aragó i d'Espanya.

www.torreciudad.org s’estructura al voltant de tres grans eixos: "Què és Torreciutat?", "Organitza el teu viatge" i "Viu el santuari".

Descobrir Torreciutat

Amb el primer eix es pretén oferir una àmplia informació de Torreciutat a les persones que encara no han visitat el santuari: la devoció a la Mare de Déu, els orígens històrics, la seva relació amb sant Josepmaria Escrivà i l'Opus Dei.

Aquest apartat es completa amb una secció dedicada al Departament de Música que, entre altres tasques, organitza el Cicle Internacional d'Orgue, i una altra per a l'Institut Mariològic de Torreciutat, editor de la revista de teologia "Scripta de Maria".

Tot el necessari per viatjar al Santuari, també de forma virtual

"Organitza el teu viatge" facilita a qui decideix visitar el santuari la informació necessària per preparar el desplaçament i estada: horaris, plànols, climatologia, com arribar, allotjaments a la zona, llocs d’interès en l’entorn, 25 idees per anar-hi, quadre de Delegats que organitzen viatges...

Àrea multimèdia de www.torreciudad.org

Existeix un apartat específic per a grups (escoles, parròquies, agències de viatges), un altre per a celebracions familiars, i pot fer-se una visita virtual al santuari amb ajuda d’imatges esfèriques en 360º.

Difondre Torreciutat arreu del món

La tercera secció està pensada per a les persones que ja coneixen Torreciutat i desitgen enfortir els vincles amb el santuari i difondre les seves activitats: canal de vídeos, galeries fotogràfiques, butlletí digital, missatges a la Verge, revista trimestral en format pdf, com col·laborar, portar una imatge de la Verge, retalls de premsa...

Els apartats "Notícies" i "Ens han visitat" permeten donar a conèixer els veritables protagonistes, pelegrins i visitants, que també tenen a la seva disposició enllaços a Facebook i Twitter per explicar les seves experiències.

Ofrena virtual a la Verge

Un dels aspectes més innovadors del web és l’opció de realitzar una ofrena virtual d’espelmes: l’usuari pot deixar encesa durant els dies que desitgi una espelma virtual a la web amb un missatge optatiu, alhora que col·labora amb el sosteniment del santuari.

Ofrena virtual d’espelmes

Les persones que no poden acudir al santuari per posar una espelma al lampadari de l’esplanada poden fer-ho així emprant les noves tecnologies.

Destaca també la incorporació de totes les imatges de la Verge que s’exposen a la Galeria d’Advocacions Marianes situada a la cripta del santuari, actualment prop de tres-centes.

A cada fitxa es pot veure el nom de l’advocació, la seva ubicació geogràfica, una fotografia de la talla o escultura, la data d’entronització i una descripció breu dels pelegrins que la van portar a Torreciutat.

La web es completa amb una agenda d’activitats que mostra els esdeveniments organitzats al santuari per als propers dotze mesos, i articles especials que expliquen diverses facetes de Torreciutat, com la Jornada Mundial de la Joventut, el Camí de Santiago o la col·laboració amb els projectes solidaris d’Harambee.