"Dues gràcies rebudes en només uns dies"

Abans de acabar la novena de la feina a sant Josepmaria, tant el meu fill com jo, vem trobar feina per la intercessió d'aquest sant.

“Em vaig quedar a l’atur laboral en acabar el meu contracte i anava a aprofitar per buscar feina prop de casa, ja que feia tres anys que viatjava 100 km diaris per anar a treballar. Alhora, un fill meu que viu a Madrid també volia canviar perquè la pressió a la feina era excessiva i els caps els tractaven molt durament.

Una bona amiga que és de l’Obra em va dir: “per què no fas la novena de la feina a sant Josepmaria?”. Així que aquell dilluns vaig començar la novena, -molt bonica, per cert-, ja que hi ha unes paraules encertadíssimes del fundador que m’inspiren cada dia.

El 4t dia de la novena el meu fill va tenir una entrevista de feina i el van cridar per dir-li que havia estat elegit i que començaria a treballar uns dies més tard. Alhora, aquell dia em van trucar a mi per a una entrevista de treball i en fer la pregària de la novena en el seu 5è dia, llegeixo: “si per ara aquesta feina és inferior a la meva preparació i a les meves aspiracions, no la menyspreï, sinó que la faci amb plena responsabilitat, procurant que tingui la categoria de la feina que Jesús va realitzar al taller de Natzaret.”

En l’entrevista, em diuen que és una feina de 25 hores, que es cobren 800 euros, però -ja previnguda per l’oració de la novena- he dit que sí.

Volia escriure per comunicar aquestes dues gràcies rebudes. Tot el matí que dono gràcies a Déu per elles i pel seu intercessor, aquest sant que tenim tan gran, que és sant Josepmaria Escrivà.

Ahir a la tarda quan el meu fill em preguntava com podia una altra persona aconseguir feina, li vaig contestar: “digues-li que faci la novena a sant Josepmaria”, i el meu fill em va respondre: “Ara mateix la imprimeixo i la hi portaré demà”.

Gràcies sant Josepmaria per atendre la nostra petició”.

A. P. M.