Arxiu: Vídeos sobre l'Opus Dei

Hi ha 39 resultats sobre "Vídeos sobre l'Opus Dei"
7 històries de persones de l'Opus Dei

7 històries de persones de l'Opus Dei

Acompanyats permanentment per una càmera, 7 fidels de l'Opus Dei mostren com viuen de dia en dia. Un matrimoni, una professora universitària, un sacerdot... amb el desig comú de ser sants. Tràiler del vídeo realitzat per l'Oficina d'Informació de l'Opus Dei a Xile.

Val la pena casar-se?

Val la pena casar-se?

El catedràtic Tomás Melendo dóna resposta de manera breu a les raons de perquè val la pena casar-se. El matrimoni ens permet aprendre estimar i per tant ser més feliços.

Cinc idees claus de la família i el matrimoni

Cinc idees claus de la família i el matrimoni

Experts en temes de família, matrimoni i gènere ens donen cinc claus per aconseguir relacions d'èxit. Són el resum de les seves ponències en les 47enes Jornades de Qüestions Pastorals, que han tingut lloc a Castelldaura, Premià de Dalt, els dies 24 i 25 de gener de 2012.

Et miro i fa falta gent com tu

Et miro i fa falta gent com tu

"Que en el teu ambient, en el teu treball, a la teva família, en el lloc on fas la teva vida, en el lloc on et diverteixes, siguis ferm, agradable i cristià". Vídeo de sant Josepmaria per celebrar el 14 de febrer, dia en què el fundador va comprendre amb una claredat definitiva que l'Opus Dei era camí per a tots (02'11'').

Ordenacions sacerdotals

Ordenacions sacerdotals

Mons. Xavier Echevarría, prelat de l'Opus Dei, va ordenar sacerdots al santuari de Torreciutat (Osca) a dos diaques de la Prelatura: en Josep Maria Viñolas Esteva i Mario Vera Juárez.